KUNSKAP OM BRANSCHEN

Det finns ett stort behov av tekniska säljare och säljchefer på marknaden. Många företag står och faller med just den kompetensen eller förmågan. 

Från olika håll har tekniska företagare gett oss uppfattningen att den kunskap och rekryteringsservice som hittills funnits tillgänglig på marknaden alltför ofta varit ineffektiv eller otillräcklig för att lösa problemet.

Vi är en grupp personer som har slagit våra krafter och stora branschkunnande ihop när det gäller att kunna hitta rätt kombination av teknik- och säljförmåga för rekrytering av tekniska säljare.


HITTA RÄTT KOMBINATION TEKNIK- & SÄLJFÖRMÅGA

Teknisk Säljkraft är en bifirma till Karisma Rekrytering AB, med arbetsområde inom hela Sverige, för den del av verksamheten som avser specialrekrytering av säljare, tekniska säljare och försäljningschefer.

Våra metoder och teknologi grundar sig på Hubbard® Management System, som används av fler individer och organisationer än något annat administrativt system i världen idag. Metoderna består av väl beprövade och framför allt fungerande verktyg inom en organisations alla områden. Med Teknisk Säljkraft får Du rätt person på rätt plats med ökad trivsel och produktivitet som följd!

Se mer på rekryteringsföretag Stockholm, Karisma.


Ove Eriksson

Yrkesmässigt erfaren inom styrelsearbete i ett antal teknikföretag. Tidigare säljare, produktchef, försäljningschef, marknadschef och VD inom elektronik- och elektronikkomponent-industrin.Agneta Ståhl

Rekryterare och personalansvarig, 20 års erfarenhet inom rekrytering och personal. Tidigare chefsutvecklare, personalchef och VD. Tel 0706-50 19 40.

Kurt Ståhl

VD och ägare till Karisma Rekrytering AB, 20 års erfarenhet av rekrytering. Tidigare servicetekniker, säljare, säljchef och VD inom elektronik och finmekanik. Tel 0739-465 805.

Kontakta oss