KUNSKAP OM BRANSCHEN

Det finns ett stort behov av tekniska säljare och säljchefer på marknaden. Många företag står och faller med just den kompetensen eller förmågan. Från olika håll har tekniska företagare gett oss uppfattningen att den kunskap och rekryteringsservice som hittills funnits tillgänglig på marknaden alltför ofta varit ineffektiv eller otillräcklig för att lösa problemet.

HITTA RÄTT KOMBINATION TEKNIK- & SÄLJFÖRMÅGA

Vi är en grupp personer som har slagit våra krafter och stora branschkunnande ihop när det gäller att kunna hitta rätt kombinationen av teknik- och säljförmåga för rekrytering eller utveckling av tekniska säljare.

Teknisk Säljkraft är en bifirma till Karisma Rekrytering och arbetar i hela Sverige för den del av verksamheten som avser specialrekrytering av säljare.

Våra metoder och teknologi grundar sig på Hubbard® Management System, som används av fler individer och organisationer än något annat administrativt system i världen idag. Metoderna består av väl beprövade och framför allt fungerande verktyg inom en organisations alla områden. Med Karisma får Du rätt person på rätt plats med ökad trivsel och produktivitet som följd!

Se mer på rekryteringsföretag Stockholm, Karisma.


LÅT OSS PRESENTERA OSS !

Från vänster och uppifrån: Ove Eriksson, yrkesmässigt verksam med styrelsearbete i ett antal teknikföretag. Tidigare säljare, produktchef, försäljningschef, marknadschef och VD inom elektronik- och elektronikkomponent-industrin.

Agneta Ståhl, rekryterare och personalansvarig, 20 års erfarenhet inom rekrytering och personal. Tidigare chefsutvecklare, personalchef och VD.

Kurt Ståhl VD och ägare till Karisma Rekrytering AB, 20 års erfarenhet av rekrytering. Tidigare servicetekniker, säljare, säljchef och VD inom elektronik och finmekanik.


BÖRJA IDAG ATT SKAPA DEN FRAMTID SOM DU VILL HA!

Planera för ökad framgång lönsamhet idag genom att rekrytera rätt teknisk säljare som har både teknikkunnande och rätt säljaregenskaper i en och samma person.

Vi är intresserade och ser fram emot att hjälpa dig att nå dina målsättningar både när det gäller ekonomi och framgång.

Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst samtal, vi är här för att att hjälpa till!

Kurt Ståhl, VD
Karisma Rekrytering och Teknisk Säljkraft
Tel 0739-465 805