NUVARANDE VIRUSSITUATIONEN OCH FRAMTIDEN!

Den nuvarande situationen och den mängd av negativa nyheter som träffar oss dagligen saknar motstycke sedan det andra världskriget slut! Viruset är en sak tillsammans med de nödvändiga åtgärder som krävs för att skydda riskgrupper och innevånare att skadas vid en alltför snabb spridning som sjukvården möjligtvis inte skulle hinna med.

 
Däremot den samlade pressen och massmedias hektiska rapportering och spridning av dåliga nyheter kring detta är ”som ett virus i sig”. Det får folk i allmänhet och speciellt äldre personer i riskgrupperna att bli oroade och nedslagna och de förlora delar av sin livskraft och energi. Det finns en risk att det näst intill blir självuppfyllande där folk lättare blir sjuka på grund av ett försämrat immunförsvar! Visste du att ordet ”hektisk” kommer från grekiska ”hektikos”, vilket betyder ”kroniskt febersjuk”, enligt Nordstedts etymologiska ordbok.
 
Det är enligt Företagarna hos företag med mindre än 50 anställda som fyra av fem jobb skapas och det är viktigt att vi alla hjälps åt att stödja de lokala företagen. Gör det som du kan för att kontrollera ditt eget företags situation och kapa kostnader men det gäller INTE utåtriktade aktiviteter! Fortsätt med utåtriktade åtgärder på alla sätt du kan och lägg om till telefonsamtal och videomöten om det inte passar att i detta läget besöka kunder och leverantörer direkt.
 
Bestäm vilka kontakter och rådgivare som du skall ha i nuläget för att tillsammans skapa överenskommelser om hur ni skall växa och göra fler affärer i framtiden!? Framtiden handlar väldigt mycket vad som händer i våra huvuden just nu och om vilka överenskommelser vi gör tillsammans med andra! Välj dina närmaste kontakter och vilka ”influencers” som du skall ha!

Framtiden har ju inte hänt ännu och därför kan vi redan nu göra vad vi kan för att påverka den i en så positiv riktning som möjligt genom att samarbeta med konstruktiva människor i vår omgivning och lyssna till en begränsad dos av hektiska nyheter!
 

SPECIALERBJUDANDE:
 
Just nu kan det vara ett utmärkt tillfälle att rekrytera kompetent och produktiv personal till hösten med den rådande situationen på arbetsmarknaden.
 
Karisma Rekrytering med sin bifirma Teknisk Säljkraft rekryterar vanligast: Receptionister, Ekonomer, Administratörer, Innesäljare, Tekniska Säljare och Försäljningschefer.
 
Tidsbegränsat erbjudande 30 % rabatt på fullservice rekryteringsuppdrag som tecknas mellan 1 till 30 april 2020 med tillsättning av personal augusti-september, uppdelat på 3 st betalningar.
 
Kontakta oss även vid andra funderingar som du behöver hjälp med?
 
Hör av dig om det är några frågor!
 
 
Med vänlig hälsning,

Kurt Ståhl, VD 
Karisma Rekrytering och Teknisk Säljkraft
 
Tel 0739-465 805

10 tips för ökad försäljning!